Rocker Pete Doherty, ktorý je v poslednom čase známy najmä vďaka svojím pretrvávajúcim problémom s drogovou závislosťou, schytal včera v jednom z britských pubov poriadnu ranu.

26-ročný hviezdny frontman alternatívnej britskej skupiny Babyshambles sa počas svojej nedeľnej návštevy lokálneho pubu Sun Inn v mestečku Wilts ocitol v nezávideniahodnej situácii. Istý drogový díler sa mu najskôr vyhrážal slovami: "Mal by si odo mňa dostať svoje palivo."

Výrazom "palivo" zrejme narážal na drogy, ktoré od neho Pete zvykol kupovať, no zrejme si už našiel nového dodávateľa, čo dílera evidentne nepotešilo. Situáciu sa totiž rozhodol riešiť po svojom a prítomní návštevníci pubu šokovane sledovali ako tento zavalitý, 1,9 metra vysoký muž uštedril Dohertymu ranu do tváre.

Jeden zo štamgastov podniku povedal: "Bolo to strašné. Pete bol skutočne otrasený a zmätený." Miestna polícia v oblasti Marlborough, kde sa mestečko Wilts nachádza, potvrdila, že sa pokúša násilníka nájsť a celú záležitosť čím skôr objasniť.

Hovorca Petea Dohertyho z vydavateľstva Parlophone potvrdil, že spevák včera dostal od istého muža nakladačku, no poprel správy o tom, že by šlo o potýčku týkajúcu sa drog.

Zdroj: Music-news.com