Už túto sobotu 15. decembra sa v rámci 4. narodenín klubu Reset v Partizánskom predstaví skutočná lahôdka. Kultová drum'n'bassová noc [[[TRIDENT a jej 63. pokračovanie tentokrát prinesie aj poriadnu dávku DJského umenia zvaného turntablismus.

Postará sa o to formácia Sigma z Veľkej Británie, ktorej členovia budú hlavnými gratulantmi Resetu. Táto trojčlenná zostava vďaka svojim eklektickým tanečným setom i produkcii získava vysokú reputáciu na britskej klubovej scéne. Ich typický zvuk, ktorý bol už vydaný pod značkami ako Charge Recordings, Renegade Hardware či Bingo, napovedá, že ošiaľ okolo tejto trojice tak skoro nepoľaví. Tracky od Sigma navyše dostávaju svoje stále miesto v setoch takých mien ako Mampi Swift, Andy C, Pendulum, Goldie, Shy FX, Roni Size, DJ Hype, DJ Marky, Dieselboy, Scratch Perverts, DJ Craze, Friction, Bad Company, Ruffstuff, Chase and Status, Mixologists a taktiež získavajú permanentnú rotáciu v top rádiách BBC Radio 1, Kiss 100fm, 1xtra či XFM.

Netrvalo dlho a Sigma crew začala i sama naživo prezentovať svoju produkciu v DJských vystúpeniach, ktoré ju už priviedli na pódiá mnohých významných parties v UK i vo svete. Ich sety sú extra tanečné, s citom pre výber tých najvychytenejšćh dosiek, čo dokazuje obrovská prispôsobivá všestrannosť pri gramofónoch. Najväčším DJským úspechom bol však moment, keď jeden z členov DJ Wooz získal ako polovica tímu Flaredycats, titul UK DMC Champions. V svetovom finále prestížnej súťaže sa potom umiestnili na 5. mieste. Toto definitívne potvrdzuje, že živé vystúpenia Sigma crew sú na tej najvyššej úrovni, pretože okrem skvelého výberu skladieb do setov prinášajú ohromujúce kvality na poli DJských kúskov i samotného mixovania.

Buďte si istí, že Sigma zo svojho nastoleného tempa nepoľaví, bude valcovať fanúšikov drum'n'bassu na všetkých frontoch a určite ešte veľa krát prekvapí. Dôkazom je čerstvo vydané EP na Futureboundovom Viper Recordings, obsahujúce pecky 'Hi Top' a 'Dawn Alarm'.

Na [[[TRIDENT63 sa predstavia v kombinácii dvaja DJi na troch gramofónoch. Dvojica v zložení DJ Cam a už spomínaný šampión DJ Wooz. Je sa teda naozaj na čo tešiť.

Zdroj: FFractal / [[[TRIDENT