Už zajtra sa v Pube v Moravanoch nad Váhom uskutoční tradičný Vianočný koncert. Tento rok vám predvianočný čas prídu spríjemniť svojim vianočným vystúpením tie najlepšie reggae a ska kapely, aké na Slovensku máme.

Polemic a Ska2tonics v týchto dňoch končia svoje veľmi úspešné celoslovenské turné a zavŕšia ho práve v Moravanoch nad Váhom. Skupina Polemic je čerstvým držiteľom platinovej platne za album DVD Live, ku ktorému sa koná aj aktuálna šnúra. O tom, že Polemic baví ľudí stále viac a viac, svedčí aj úžasná nálada na všetkých koncertoch.

Ska2tonics prezentujú svoj prvý prírastok v podobe albumu 'sKATASTROFA'. O tom, že to nie je žiadna katastrofa, práve naopak, sa môžete presvedčiť priamo v Pube v Moravanoch. Dvojicu interpretov, ktorí nám prinesú veľa slnka a letnej atmosféry doplní skupina U.K.N.D., ktorá je známa tým, že to na koncertoch dokáže riadne rozpumpovať.

A ako sa na koncert dostanete? Najskôr si to namierte do Piešťan a odtiaľ, ideálne 19.30, sa nechajte zviesť zo Železničnej stanice, postupne cez zastávku Chirana Export-Import, zastávku Vajanské námestie (pred oblúkovým mostom), až k Pubu v Moravanoch.

Aby ste si zábavu mohli vychutnávať plnými dúškami, tešiť sa zo skvelej nálady a atmosféry, a prekvapení a darčekov, ktoré sú pre vás prichystané, organizátori trojkoncertu presunuli odchod kyvadlovej dopravy z Moravian nad Váhom do Piešťan, na hodinu po polnoci.

Vianočný koncert
Polemic – Ska2tonics - U.K.N.D.
14. december 2007 – Pub, Moravany nad Váhom

Zdroj: Agentúra Duna