Táto americká speváčka r&b a soul, skladateľka, klaviristka a príležitostná herečka, ktorá predala zatiaľ 28 miliónov albumov a singlov sa verejne priznala, že mávala často depresie.

Alicia momentálne boduje vo svetových hudobných rebríčkoch s piesňou 'No One' a tak bolo jej priznanie veľmi nečakané. Okrem iného sa priznala, že má tendenciu utajovať svoje pocity a to potom spôsobuje, že sa cíti na dne a rozzúrene.

"Veľmi dlho som sa cítila smutne a nemohla som sa tohto pocitu striasť. Začala som svoje pocity pochovávať a potom sa to dostalo až do bodu, keď som svoje pocity nemohla vyjadriť ani rodine, ani svojim priateľom. Nedokázala som povedať 'Som vytočená' alebo 'Som vyčerpaná' ani 'Aká som nahnevaná'. Stala som sa majstrom v umení stavať v sebe múr, aby si ma nikto nemohol prečítať." - povedala Alicia.

Avšak táto speváčka, ktorá vyhrala množstvo cien - deväť cien Grammy, jedenásť cien Billboard Music Award a tri ceny American Music Award – sa teraz už údajne dostala cez toto ťažké obdobie a to vďaka tomu, že si začala život užívať s priateľom Kerrym Brothersom.

"Konečne som našla pre mňa toho pravého partnera. Viem, že on je niekto, kto bude pre mňa vždy niečím výnimočným a dôležitým."

Alicia tiež pripustila, že je pre ňu vždy na začiatku nového vzťahu ťažké otvoriť sa partnerovi.

Pre Giant magazine povedala: "To je proste moja nátura. Najprv nechám ľudí, aby mi ukázali, kto sú vlastne oni. Až potom som ochotná im ukázať, kto som vlastne ja. Ale teraz milujem človeka, ktorý je zároveň aj mojim najlepším priateľom. Čo viac by som teda mohla chcieť?"

Zdroj : music-news.com , wikipedia