Sharon Osbourne spustila ostrý slovný útok na novú porotkyňu z X Factor (britská televízna spevácka súťaž s prvkami reality show), pretože Sharon si myslí, že Danii dostala túto prácu len vďaka svojmu vzhľadu.

54 ročná manželka rockera Ozzyho Osbourna sa vždy rozohní ešte viac, keď vidí túto austrálsku speváčku, modelku a občasnú herečku každý štvrtok večer v televízii.

V zábavnom programe Grahama Nortona Sharon povedala: "Danii vie, že je v porote len vďaka svojmu vzhľadu a nie vďaka svojmu príspevku pre hudobný priemysel."

Sharon Osbourne počas rozhovoru tiež naznačila, že medzi 36 ročnou sestrou slávnejšej Kylie Minogue a Simonom Cowellom je milostný románik.

"Je mladšia, lepšie vyzerá. Simon chce v show ju a nechce mňa...ale vďaka bohu!" Povedala na záver rozhovoru táto dnes už bývalá porotkyňa súťaže X Factor.

Keďže X Factor princípom trochu pripomína súťaž Pop Idol, na Slovensku známu pod názvom Slovensko hľadá Superstar, tak sa vlastník práv "Superstar" Simon Fuller súdil práve so Simonom Cowellom - pôvodne producentom a porotcom Pop Idol, ktorý zanedlho uviedol X Factor. Tieto spory sa však vyriešili, keď došlo k mimosúdnemu vyrovnaniu.

Zdroj : music-news.com , wikipedia