Rádio_FM podporuje kvalitnú domácu hudbu. To najlepšie, čo odvysielalo počas roka 2007, v rámci exkluzívnych živých koncertov v programe Pohoda_FM, prináša na prvej bezplatnej digitálnej kompilácii Pohoda_Live Exclusive.

Podľa riaditeľa štvrtého okruhu Slovenského rozhlasu, Dušana Vanča (čoraz známejšieho aj vďaka svojmu hudobnému projektu Foolcut), je kompilácia vianočným audio darčekom pre poslucháčov Rádia_FM, ale i tých, ktorí si frekvencie rádia ešte nestačili naladiť.

"Výber skladieb a interpretov je bohatý. Žánrovú pestrosť na kompilácii vytvorili skupiny Diego, Pii Jem, Lavagance, 100 múch, Longital, Ska2tonics či AMO alebo Para", hovorí moderátorka programu Pohoda_FM Biba.

Súčasťou vydania je aj elegantný štýlový booklet navrhnutý špeciálne pre Rádio_FM mladým grafickým dizajnérom, ktorý si hovorí Barbie Idijot. Kompilácia je na voľné stiahnutie od 21. decembra do 6. januára 2008 na web stránke Rádia_FM - www.radiofm.sk.

"Z každej strany na nás útočí slávikmi ovenčená domáca produkcia, a pritom slovenská hudba dokáže znieť aj úplne inak. Dúfame, že táto kompilácia rozšíri hudobný obzor najmä neposlucháčom Rádia_FM," dodáva riaditeľ Rádia_FM Dušan Vančo.

Celý názov kompilácie je na 3 riadky:

Rádio_FM Volume 1
Pohoda_Live Exclusive
Christmas edition

Informáciu pre Hudba.sk poskytla Alexandra Štullerová – Koreňová z Oddelenia pre styk s verejnosťou Slovenského rozhlasu.