Táto švédska a britská rocková skupina sa rozhodli, že vo vianočnom období umiestnia na svoje web stránky svoje nové single a ich fanúšikovia si ich môžu stiahnuť úplne zdarma.

Švédska skupina, ktorá sa preslávila krátko po roku 2000 ako jedna zo skupín, ktoré pomohli k znovu zrodeniu garážového rocku, pripravila pre svojich fanúšikov zaujímavý remix.

Pôjde o remix ich posledného singla 'Tick Tick Boom', ktorý by mal byť voľne stiahnuteľný, avšak neskôr sa objaví aj v predaji, spolu s novým singlom, pod názvom 'We Rule The World (T.H.E.H.I.V.E.S)'.

Remix singla 'Tick Tick Boom' mal na starosti gitarista skupiny 'Yeah Yeah Yeahs' Nick Zinner. Skupina 'Yeah Yeah Yeahs' sa preslávila najmä potom ako bola nominovaná na cenu Grammy. Skupina hrá podobne ako The Hives hlavne garážový rock, ale aj Indie rock, alebo Alternatívny rock.

'We Rule The World (T.H.E.H.I.V.E.S)' bol produkovaný za pomoci Pharrella Williamsa a v obchodoch by sa mal objaviť 25 februára roku 2008. Singel bude možno navyše obsahovať aj ďalší remix a to od člena skupiny Arctic Monkeys, Matta Heldersa.

Naproti tomu sa Keane rozhodli vydať staro – novú verziu piesne od Gwen Stefani 'Early Winter', ktorá bude tiež voľne stiahnuteľná na ich stránkach.

Zaujímavé je, že túto pieseň napísal práve člen skupiny Keane a to Tim Rice-Oxley. Objavila sa na druhom albume Gwen Stefani z roku 2006 a to konkrétne na 'The Sweet Escape'.

Táto cover verzia však bude voľne stiahnuteľná len obmedzený počet dní. Môžete si ju stiahnuť zdarma od 21 decembra až po koniec vianočných sviatkov, teda do 26 decembra 2007 na www.keanemusic.com.

(na stránke stačí kliknúť hore, vedľa červeného nápisu 'Free MP3!' na 'Christmas comes early on keanemusic.com...' a ďalej už len kliknúť na žltý nápis 'Click here to download the track for free')

Zdroj : music-news.com , wikipedia