Testy, ktorým sa počas svojho minulotýždňového pobytu v nemocnici podrobila Britney Spears, preukázali, že speváčka nebola pod vplyvom ilegálnych omamných látok ani alkoholu. Vzala "len" niekoľko desiatok kapsuliek liekov. Zdravotné problémy mal aj raper Eminem, ktorého museli hospitalizovať kvôli zápalu pľúc.

Výsledky piatkových krvných testov a rozbor moču dokázali, že Britney Spears nebrala omamné látky a nepila alkohol predtým, ako do jej rezidencie vo štvrtok večer zavítala polícia, ktorá asistovala medikom v jej prevezení do nemocnice. Údajne však 25-ročná speváčka v pribehu minulého týždňa zobrala množstvo liekov na predpis, medzi ktorými bolo 20 tabletiek na chudnutie Clenbuterol, 18 bylinných tabliet urýchľujúcich trávenie, 18 tabliet antihistaminík Piriton, 12 tabliet od bolesti Vicodin, 10 tabletiek na spanie a 8 tabliet antacíd proti refluxnej chorobe pažeráka.

Zdroj blízky speváčkinej rodine prezradil, že Britney už roky trpí vážnymi psychickými poruchami: "Niet pochýb, že má bipolárnu poruchu. Už dlhší čas máva pravidelné manio-depresívne obdobia."

Zdravotné problémy sprevádzajú v poslednom čase aj Eminema, ktorého až včera po dlhšom čase prepustili z detroitskej nemocnice. 35-ročného rapera počas sviatkov na nemocničné lôžko zložil zápal pľúc. Celkovo rok 2007 patril k najhorším obdobiam jeho kariéry. Plánovaný album 'King Mathers', ktorý bol plánovaný na koniec roka, vydať nestihol a jeho dátum vydania stále nie je známy. Pravdepodobne bude jeho vydanie otázkou ešte niekoľkých mesiacov. 'Jimmy Crack Corn' z 50 Centovho albumu 'Curtis' bola jedinou skladbou s Eminemovým hlasom, ktorá v roku 2007 vyšla.

Zdroj: Nme.com, Music-news.com