Máte zmysel pre (čierny) humor? Kliknite si na nové stránky venované Britney Spears a Amy Winehouse a tipnite si dátum, kedy podľa vás tieto speváčky navždy opustia hudobnú scénu i svet. (Odporúčanie: Pobavte sa, ale netipujte)

Nová webová stránka Whenisbritneygoingtodie.com bola registrovaná 4. januára a stránka Whenwillamywinehousedie.com dokonca ešte mesiac predtým. Prevádzkovatelia stránok ponúkajú hlavnú cenu PlayStation 3 tomu, kto uhádne presný dátum smrti Britney a iPod Touch pre toho šťastlivca, ktorý správne predpovie dátum posledného výdychu Amy Winehouse.

Na stránke venovanej Amy Winehouse sa píše: "Všetkých nás raz čaká deň zúčtovania, no zdá sa, že Amy Winehouse sa ho už nemôže dočkať. Vie napísať a zaspievať nádhernú skladbu, no z nejakého dôvodu Amy skončila na ceste sebadeštrukcie. Dokonca sa hovorí i o tom, že Amy a Pete (Doherty) udržujú kolumbijskú ekonomiku nad vodou. Amy jednoducho vyzerá ako mačací zadok tesne pred odčervením a je zrejmé, že je na ceste z nášho sveta. Táto udalosť zarmúti mnohých, no my vám ponúkame možnosť z nej profitovať. Uhádnite, kedy posledný krát vydýchne a získajte titul Pán alebo Pani Smrť. Víťaz získa iPod Touch."

Podobný text nájdete aj na stránke venovanej Britney Spears: "Všetkých nás raz čaká deň zúčtovania, no podobne ako Amy Winehouse, ani Britney Spears sa ho už nemôže dočkať. Pred niekoľkými rokmi vyzerala úžasne a bola mokrým snom každého muža. Ale z nejakého dôvodu skončila na ceste sebadeštrukcie. Uhádnite, kedy posledný krát vydýchne a získajte titul Pán alebo Pani Smrť. Víťaz získa PS3."

Na oboch stránkach sa okrem toho nachádza aj výber tých najhorších fotiek tej ktorej speváčky a tipovací formulár (určený zrejme najmä na to, aby vám prevádzkovatelia mohli zasielať tony spamu, takže tipujte len na vlastnú zodpovednosť). Obidve stránky sú registrované na americkú spoločnosť Mike Megaspoof, c/o Network Solutions s holandskou IP adresou. Spoločnosť taktiež prevádzkuje stránku Totallycrap.com.

Fanúšikom oboch speváčok ostáva len veriť, že ich obľúbenkyne prežijú aspoň dovtedy, kým iPod Touch a PlayStation 3 nenahradia novšie modely hudobných prehrávačov a hracích konzol.

Zdroj: Undercover.com.au, Whenisbritneygoingtodie.com, Whenwillamywinehousedie.com