Už len niekoľko dní ostáva obyvateľom Trenčína a blízkeho okolia do vypuknutia tanečnej psychózy, ktorá nesie názov Le Grande House. Už 1.februára 2008 sa v miestnom klube Krankenhaus rozpúta hudobný ošiaľ, ktorý nešetrí žiadne ušká.

DJ Charlie, Fresh a LaCerta vám naservírujú labužnícke menu v podobe energických latino a electro housových setov. Atmosféru svojimi vizualizáciami dotvorí VJ Bocca. Tak vyleštiť tanečné topánky a krok suň krok do Krankenhausu. Le Grande House Vám prináša Charlie Clubbers "Nová dimenzia zábavy."

Profily:

DJ LaCerta sa už roky zaujíma o housovú hudbu a niekoľko krát navštívila party na ostrove Ibiza, čo ju ovplyvnilo a inšpirovalo k prvým dídžejským pokusom. DJ-ka, akú asi vo svete budete ťažko hľadať. Jej vystúpenia sú vždy veľmi atraktívne a aj keď má cez 40 rokov, dokáže zaujať publikum. Je zaujímavé sledovať, s akou precíznosťou dokáže mixovať svoje sety, ktoré produkuje vo final scratch. Hudobne preferuje electro house a progressive. O tejto osobe budete ešte veľa počuť.

DJ Charlie je skvelý chlapík v najlepších rokoch, ktorý od roku 2000 svojimi setmi zaujal nespočetné množstvo tancachtivých ľudí, nielen v Bratislave. Má výborný prehľad v hudbe a cit pracovať s ľuďmi za každých okolností. Mali ste ho možnosť vidieť a počuť na stovkách party a akciách po Slovensku a Čechách. Od leta 2007 svoje DJ-ské schopnosti dáva dohromady s huslistom Petrom Krajniakom, a spoločne vytvárajú nový rozmer štýlu electrohouse.

DJ Fresh sa už v 12-nástich rokoch zaradil medzi kluberov na Slovenskej elektronickej scéne. Už v tom veku mal možnosť sa odprezentovať pred ozajstným publikom. V jeho setoch počuť prevažne prvky latina a elektra, čím sa preslávil aj v bratislavských kluboch. Od roku 2006 je členom Charlie Clubbers DJs Community.

VJ Bocca svojimi vizualizáciami obohacuje klubové akcie už 4 roky. Publiku sa predstavil už aj v Budapešti, v klube Flex vo Viedni a na festivaloch Sunrise Open Air, Benátska noc, Rainbow Open Air, Fortress Fest, BeeFree, Hanna Hanna festivale v Kolárove a na Autotuning party. Pravidelne premieta v Subclube (MilkShake, DnB.sk, Datarhythm, ...) a je členom zoskupenia Charlie Clubbers, ktorých DJské vystúpenia dotvára vizualizáciami po kluboch na celom Slovensku.

Zdroj: Charlie Clubbers