V poslednej dobe problémová speváčka, ktorá sa nedávno priznala, že navštevovala Los Angelskú nemocnicu kvôli psychickým problémom, si najme nového právnika, ktorý by jej mal pomôcť dostať veci do starých koľají.

Britney, o ktorej majetok a všetky jej právne kroky sa momentálne stará jej otec, povedala, že nový právnik, ktorým by mal byť Jon Eardley, by jej mal uľahčiť návrat do normálneho života.

Speváčka povedala: "Chcem svoj život naspäť. Chcem byť schopná bez problémov riadiť svoje auto. Chcem byť schopná žiť v mojom dome sama. Chcem vedieť, ktorí ľudia sú pre mňa tí správni. A chcem sa stretávať len s takými ľuďmi, ktorých mám naozaj rada."

Britney taktiež povedala, že hlavnou úlohou Eardleyho by bol prípad, v ktorom sa speváčka sporí so svojim bývalým manželom Kevinom Federlinom a ich dvoch synov, dvojročného Seana Prestona a 17 mesačného Jaydena Jamesa.

Kevin má teraz plné právo na opatrovanie detí a to kvôli nevypočítateľnému správaniu Britney, ktoré vyústilo až k tomu, že do jej domu musela prísť polícia.

Britney teraz väčšinu svojho voľného času trávi so svojim otcom a jej asistentom Brettom v dome na Beverly Hills, avšak v sobotu večer boli videní v jednej z reštaurácií v Hollywoode.

Hosť z reštaurácie povedal: "Britney vyzerala úplne normálne, vyzerala, že nad všetkým uvažuje s chladnou hlavou a každý okolo nej vyzeral tiež veľmi pokojne. V reštaurácii bola ešte so skupinkou piatich ľudí."

Zdroj : music-news.com