Cesty americkej speváčky Pink a motokrosového pretekára Carey Harta sa po dvoch rokoch manželstva rozchádzajú. Podľa 28-ročnej speváčky však zostávajú najlepšími priateľmi a budúci vývoj ich vzťahu je stále otvorený.

"Pink a Carey Hart sa rozišli. Toto rozhodnutie uskutočnili najlepší priatelia s veľkým množstvom lásky a rešpektu jedného k druhému. Ich manželstvo je minulosťou, no ich priateľstvo nikdy nebolo silnejšie." - uviedla začiatkom týždňa v oficiálnom vyhlásení Michelle Schweitzer, PR manažérka speváčky.

Známa a kontroverzná dvojica sa po prvýkrát stretla v roku 2001 no o dva roky neskôr sa ich milostný vzťah skončil. V roku 2005 sa však opäť dali dohromady a krátko nato svoju divokú lásku spečatili necirkevným zväzkom. Ich svadba sa konala v januári 2006 v stredoamerickej Kostarike.

O ich rozchode sa veľmi intenzívne hovorilo už na jeseň minulého roka po tom, ako bol Hart v lete niekoľkokrát videný s inými ženami. S jednou z nich sa dokonca dlhodobo a bez okolkov ukazoval aj na verejnosti, v rámci stretnutí s novinármi či na pretekoch. Pink však vo svojom aktuálnom vyjadrení k rozchodu popiera, že by jeho záletníctvo bolo dôvodom ich zničeného manželstva.

"Tento rozchod nie je o podvádzaní, hneve a hádkach. Viem, že to znie ako trápne klišé, ale sme najlepšími priateľmi a aj naďalej nimi budeme. Všetko, čo v tomto momente viem je, že chcem urobiť najlepší album, aký môžem, a Carey chce robiť svoju prácu čo najlepšie vo všetkom, čo má rozbehnuté." - uviedla Pink vo svojom včerajšom príspevku do blogu na stránke Pinkspage.com.

Pink verí, že rozchod nemusí byť definitívny, no teraz ho v ich vzťahu považuje za jediné možné riešenie: "Nikto nepozná budúcnosť, no moja a Careyova môže kľudne jedného dňa priniesť pláž, bábätká a slnečné lúče. Ale nie teraz."

Zdroj: Pinkspage.com, Undercover.com.au, Music-news.com
Foto: Pinkspage.com