Populárna barbadoská speváčka, ktorá sa presadzuje vo svetovej hudbe už od roku 2005, povedala, že jej najlepšou časťou tela a jej najväčšou výhodou je jej zadok.

Sexi speváčka taktiež pripustila, že miluje, keď sa môže pochváliť svojimi ladnými krivkami v tesnom, obtiahnutom oblečení, pretože podľa jej slov to s mužmi robí divoké veci.

Rihanna povedala: "Rozhodne by sa dalo povedať, že milujem svoje telo a hlavne svoj zadok. Stále na sebe pracujem, pretože chcem, aby bolo moje telo dokonalé. Musím si taktiež starostlivo vyberať svoje odevy, aby som v nich vyzerala dobre, pretože tak sa to ľudom páči."

Avšak aj na svojom tele dokáže speváčka nájsť chybu. Rihanna konkrétne nenávidí svoje nohy, pretože si o nich myslí, že sú až príliš objemné.

"Moje nohy sa mi zatiaľ vôbec nepáčia, som si ohľadom nich veľmi neistá. Každý chce mať štíhle, alebo svalnaté nohy a ja vôbec nie som iná. Robím rôzne druhy cvikov ako súčasť môjho tréningu, ale moje nohy sa mi stále nedarí dostať do takej podoby ako by som si želala."

20 ročná Rihanna tiež prezradila, že keď v budúcnosti jej telo začne ochabovať a začne naberať na váhe, nebude sa vôbec brániť plastickým operáciám.

Speváčka dodala: "Ak moja hruď začne ochabovať, myslím si, že sa na to nebudem môcť pozerať. Budem teda zvažovať každú možnosť, ktorá bude k dispozícii. Ale myslím si, že to ešte 20 až 25 rokov nebude aktuálne a dovtedy sa budem snažiť byť prirodzená ako to len pôjde.

Zdroj : music-news.com