Zdá sa, že dvojica britských popových hviezd, ktoré sa v minulosti nemohli vystáť, Lily Allen a Cheryl Cole zo skupiny Girls Aloud, by po rokoch mohla nájsť spolocnú rec.

Lily Allen našla po rokoch pre svoju popovú rovesníčku Cheryl Cole pekného slova. Vo svojej televíznej šou Lily Allen And Friends pred celou Britániou povedala, že jej je Cheryl ľúto. Ľútosť pre svoju bývalú rivalku našla po tom, ako sa dozvedela že ju manžel Ashley Cole, futbalista klubu Chelsea, podvádza s inou ženou.

V minulosti to však medzi oboma mladými speváčkami poriadne vrelo. Asi najslávnejším výrokom členky Girls Aloud na adresu Lily Allen bolo, keď ju označila za "pipku s penisom". Lily jej to niekoľkonásobne oplatila verejnou kritikou toho, že sa vydala za futbalistu a že na koncertoch vyzerá ako štetka, a navyše ju nazvala "sprostou kurvou".

Vo svojej televíznej šou však Lily tento týždeň prezradila, že svoj postoj k Cheryl zmenila: "Keby som pred niekolkými rokmi čítala tie veci o Cheryl Cole, o nej a Ashleym, asi by som sa škodoradostne zasmiala. Ale teraz mi jej je vlastne úprimne ľúto."

22-ročná speváčka, ktorá si toho v osobnom živote za posledné týždne aj sama dosť vytrpela, prezradila, že na Cheryl v minulosti tak trochu aj žiarlila: "Je taká krásna. Preto som ju tak veľmi nenávidela. Videla som ju naživo, ale nerozprávala som sa s ňou, lebo by mi pravdepodobne jednu natiahla."

Zdroj: Nme.com