Pre fanúšikov drum'n'bassu máme dve vynikajúce správy. Tou prvou je, že local hero DJ Galagha je opäť o rok starší – znamená to preňho o rok viac skúseností, zážitkov a snáď aj rozumu. A samozrejme znamená to aj totálnu žúrku s jeho obľúbenou hudbou. Druhou dobrou správou je, že na oslavu Milošovych narodenín príde vo štvrtok 20. marca jeden z najlepších britských drum'n'bassových DJov, ktorý si hovorí Utah Jazz.

Rezident londýnskych drum'n'bassových nocí v kluboch Fabric, The End a Ministry of Sound, producent vydávajúci na labeloch Hospital, Liquid V, Creative Source a Good Looking. Chlapík sa volá Luke Wilson, ale poznáte ho pod aliasom Utah Jazz.
Utah Jazz je drum'n'bassová superhviezda - šampión číslo jeden pre tých, ktorí ľúbia škatuľky s názvom liquid funk a soulful drum'n'bass.

Utah Jazz má momentálne za sebou už 15 rokov DJingu po celom svete a posledných desať rokov sa úspešne venuje aj produkcii. Po viacerých skvelých singloch aktuálne finišuje prípravy na svoj debutový album, ktorý by sa mal objaviť v predaji v júni tohto roka.

Ešte predtým ako stihol vyjsť jeho pilotný singel však Utah Jazz na seba tento rok výrazne upozornil skvelým drum'n'bassovým remixom hip-hopovej klasiky 'Regulate' od Warren G a Nate Dogga. Na jeho prekvapenie sa tento bootleg (neoficiálny remix) stal nielen jedným z najväčších hitov drum'n'bassových nocí v roku 2008 ale pravidelne ho vo svojich reláciách hrávajú aj britskí DJi v rádiách.

Spolu s vydaním albumu odhalil Utah Jazz aj plány na veľké turné, na ktorom bude od mája až do konca roka mixovať na troch gramofónoch v kluboch po celom svete. Ešte predtým však už zajtra zavíta na akciu s názvom Sonicbass, kde predvedie svoje umenie a exkluzívne nové tracky. Okrem neho sa predstaví otec slovenského drum'n'bassu DJ Galagha, ktorý odohrá svoj narodeninový set.

Zdroj: Soniclab, Myspace.com/utahjazz