Známa britská speváčka, ktorá sa v januári rozišla s hviezdou skupiny Chemical Brothers Edom Simonsom, niekoľko týždňov po tom, ako musela zniesť potrat, údajne momentálne žije s producentom Robertsonom Furzeom a to iba mesiac po tom, ako sa z ich priateľstva stal románik.

Zdroj pre britské noviny The Sun prezradil: "Lily sa s Robertsonom pozná už veľa rokov a bol pri nej práve v období, keď sa začali kaziť veci s Edom. Nasťahovala sa k nemu ešte len pred pár týždňami a dokonca mali oddelené postele. Začalo to teda nevinne, ale teraz už robia oveľa viac ako sa len objímajú."

Pár bol už aj prichytený ako si pochutnáva na dôvernom obede a priatelia Lily si myslia, že Robertson je ten správny človek, ktorý 22 ročnej speváčke môže pomôcť a povzbudiť ju práve v týchto ťažkých časoch.

Minulý víkend už bola dvojica prichytená ako sa spolu smejú a ruka v ruke sa prechádzajú. Predtým si ešte stihli dať raňajky vo východnom Londýne a zdroj z kaviarne Shoreditch's Little Georgia Cafe potvrdil, že pár bol veľmi uvoľnený a pochutnával si na omelete a čaji s asi tuctom priateľov.

Robertson Furze je okrem producenta taktiež aj hudobníkom, keďže aktívne hrá na gitaru. Dokonca je aj spevákom v skupine The Big Pink, kde je zároveň aj gitaristom.

Zdroj : music-news.com