Lily Allen si nedávno kúpila niekoľko nových 'drobností', ktorými chce potešiť svojich priateľov, keď sa rozhodnú zavítať k nej na návštevu a taktiež plánuje usporadúvať bujaré oslavy.

Speváčkin nový domov sa nachádza v Londýne a údajne je pripravená minúť okrem iného 8 000 libier (približne 330 000 sk,-) na bar, 12 000 libier (500 000sk,-) na karaoke kútik a na každú stoličku vytvorenú špeciálne na objednávku zaplatí 25 000,-sk.

Zdroj pre britský denník Daily Star povedal: "Lily miluje svoj nový byt a je odhodlaná zariadiť si ho takým spôsobom, ktorý sa bude hodiť k jej životnému štýlu. Najviac sa teší na vlastný bar v byte, ktorý pokladá za svoj najlepší nápad a už sa teší ako bude so svojimi priateľmi oslavovať."

22 ročná Lily nedávno tiež odhalila, že pre svoj byt zbierala nábytok už od svojich pätnástich rokov, keď prvý krát začala snívať o vlastnom bývaní a za sedem rokov sa jej podarilo nazhromaždiť niekoľko zaujímavých kúskov.

Lily povedala: "Po celé roky som mala malý skladovací priestor, kde som si odkladala nábytok pre svoj budúci domov. Mám tam francúzske stoly, stoličky zo sedemdesiatych rokov, hodiny, ktoré patrili ešte môjmu dedkovi a veľa ďalšieho, čo som nazbierala od svojich pätnástich rokov."

Zdroj : music-news.com