Gwen Stefani si dáva vo svojej úspešnej sólovej kariére prestávku, aby sa mohla venovať spoločnému nahrávaniu s kapelou, ktorú pred takmer piatimi rokmi opustila. Prostredníctvom fóra na oficiálnej stránke Nodoubt.com však Gwen Stefani fanúšikom oznámila horúce novinky o plánovanom comebacku.

"V poslednom čase som na vás všetkých veľa myslela, keďže sme s chalanmi opäť v štúdiu a snažíme sa napísať nejakú novú hudbu. Uvedomujem si, aké to boli skvelé roky! Som veľmi inšpirovaná, keď počúvam staré veci z tej ery môjho života." uviedla 38-ročná Gwen, ktorá taktiež priznala, že sa aj počas tehotenstva s druhým dieťaťom cíti skvele: "Je to šialené byť zase tehotná úplne od začiatku."

Druhé dieťa Gwen Stefani bude na svete o niekoľko mesiacov, no kedy príde nový album No Doubt je zatiaľ vo hviezdach. "Každý deň trávime hore v malom štúdiu v našom dome a skladáme hudbu. Čo ma na tom teší najviac je, že môžem chalanov každý deň vidieť a tráviť s nimi čas. Je to veľká zábava. Ale so skladaním hudby je to u mňa trošku horšie... Myslím, že to má niečo spoločné s tým bábätkom v mojom brušku, ale som si istá, že sa to rozbehne a naozaj verím, že by z toho mohol byť zatiaľ najinšpiratívnejší album No Doubt. Už sa nemôžem dočkať toho, čo z tohto celého vznikne."

Posledný štúdiový album No Doubt s názvom 'Rock Steady' vyšiel v decembri 2001. Gwen potom už ako sólová speváčka vydala albumy 'Love.Angel.Music.Baby.' (2004) a 'The Sweet Escape' (2006).

Zdroj: Undercover.com.au, Nodoubt.com, wikipedia.org