Leona Lewis je údajne pripravená podstúpiť operáciu svojho hrdla, keďže podľa niekoľkých významných chirurgov je to jediný spôsob, akým sa dajú vyriešiť speváčkine časté zápaly nosohltanu.

Zdroj blízky speváčke sa pre britské noviny The Sun vyjadril: "Leona sa poradila s niekoľkými špičkovými hrdlovými chirurgmi v Británii, aj v Amerike. A ich odpoveď bola, že jediným spôsobom ako sa jej problémov navždy zbaviť, je jedine operácia."

"Hocijaká operácia je už sama o sebe desivá. Takže si viete predstaviť, aký hrozný pocit to musí byť pre speváka, ktorý by mal podstúpiť operáciu svojho hrdla."

Leona, ktorá sa zviditeľnila hlavne víťazstvom v britskej televíznej show 'The X Factor' v roku 2006 povedala: "Pred pár dňami som mala angínu, ktorej som sa nemohla zbaviť celý týždeň. Zúfalo som sa snažila uzdraviť, ale jednoducho to nebolo možné."

Hovorca 22-ročnej speváčky potvrdil, že bude možno nútená sa v blízkej dobe podrobiť operácii: "Leona by rada uistila všetkých svojich fanúšikov, že prípadný zákrok by bola len rutinná operácia, ktorá by v žiadnom prípade neovplyvnila jej hlas. U špecialistov a chirurgov zatiaľ hľadala len radu."

Zdroj : music-news.com