Kultová austrálska hard-rocková kapela vydala svoj posledný album 'Stiff Upper Lip' pred viac než 8 rokmi a už od minulého roka sa pošepkáva o tom, že pracujú na jeho nasledovníkovi. Napriek tomu, že v januári správy o príprave nového albumu popreli, Billboard priniesol správu o ich možnej spolupráci s producentom Brendanom O'Brienom.

Pokojnú hladinu medzi fanúšikmi AC/DC zmierenými s tým, že sa nového albumu nedočkajú ani tento rok, rozvíril frontman kapely Supersuckers, Eddie Spaghetti. Minulý týždeň totiž svojim fanúšikom venoval odkaz s vysvetlením, že so svojím albumom meškajú, pretože ich producent Billy Bowers aktuálne spolupracuje na jednom horúcom projekte s Brendanom O'Brienom (Bob Dylan, Pearl Jam, Rage Against The Machine, Stone Temple Pilots, Limp Bizkit, Bruce Springsteen,...).

"Náš súčasný zádrheľ je v tom, že producent nášho nového albumu chce ešte spraviť nejaké posledné úpravy, no práve teraz nemôže. Zdržiava ho jedna malá austrálska kapela menom, ehm, AC/DC. Je to tak, náš chalan Billy Bowers, ktorý spravil takú skvelú prácu na našom 'Paid' EP, je zvukárom Brendana O'Briena, ktorý produkuje nový album AC/DC, takže z nášho projektu dočasne ustúpil." - uviedol Spaghetti na oficiálnej stránke svojej kapely Supersuckers.com.

Billboard.com správy o albume od AC/DC zatiaľ potvrdené nemá, no manažment kapely už údajne usilovne pracuje na príprave ich jesenného turné.

Zdroj: Billboard.com, Acdc.com