O 48 ročnom Simonovi Cowellovi sa objavila zaujímavá správa, podľa ktorej mal speváčke Leone Lewis za jej veľký úspech na americkom trhu kúpiť nový dom v Holywoode za 2,5 milióna libier.

Neskôr však všetky tieto správy poprel, pretože by podľa svojich slov skrachoval, keby mal mladej speváčke za každý jej úspech kupovať také drahé veci, keďže ich bude mať podľa neho na konte ešte oveľa viac.

Aj keď je tento hudobný magnát ohromený z úspechu Leony, nikdy by ju neodmenil niečím takým veľkým a drahým ako je nový dom. Simon povedal: "Nie! Nekúpil som Leone žiadny dom. Kedy som niečo také spravil, za chvíľu by som po jej ďalších úspechoch skrachoval."

Leona, ktorá sa nedávno dostala na vrchol amerického hudobného rebríčka s piesňou 'Bleeding Love', si teraz naplno užíva svoju slávu, ale Simonovi sa niektoré veci, ktoré sa okolo nej dejú, nepáčia.

Simon sa sťažoval najmä na to, že 23 ročná speváčka, z ktorej sa stala hviezda za jednu noc, keďže vyhrala známu televíznu show 'The X Factor', tohto roku odišla z udeľovania cien BRIT Awards na prázdno.

Pre britské noviny The Sun povedal: "Tento rok sa mi udeľovanie BRIT Awards vôbec nepozdávalo. Mali by sme oslavovať úspechy našich hudobníkov, ale väčšina ľudí si povie, že si to niektorí nezaslúžia a to len preto, že ich objavila taká show, akou je 'The X Factor'."

Zdroj : music-news.com