56-ročný spevák sa začal intenzívne venovať novému artistickému koníčku a jeho manželka Trudie Styler je z neho iste nadšená. Sting si totiž do záhrady vo veľkej výške natiahol lano, presnejšie drôt, na ktorom sa snaží napodobniť svoj veľký idol - Philippe Petita, ktorý je majstrom v chodení po lane.

Sting svoje zvláštne hobby odhalil na nedávnom filmovom festivale Tribeca, kde sa uskutočnila premiéra krátkeho filmu Man on Wire ("Muž na drôte"). Film je dokumentom o Petitovi, ktorý je údajne veľkým Stingovým vzorom. "Všetko, čo viem o chodení po drôte, ma naučil Philippe." - povedal frontman legendárnych The Police.

Francúz Philippe Petit sa zapísal do histórie, keď v roku 1974 prešiel z jednej "dvojičky" newyorského Svetového obchodného centra na druhú po drôte natiahnutom vo výške 110. poschodia. Podobné šialenstvá predviedol aj v parížskej katedrále Notre Dame a na austrálskom Sydney Harbour Bridge.

Sting je známy svojím pozitívnym vzťahom k atletike a k snahe o nadľudské výkony. Minulý rok priznal, že si spolu s manželkou užívajú tantrický sex, pri ktorom pomocou meditácie dosahujú väčšiu rozkoš. Ak si ju chce Trudie Tyler užívať i naďalej, zostáva jej len dúfať, že sa Sting pri prechode z jednej strany záhrady na druhú nedoláme.

Zdroj: Music-news.com