Spevák, skladateľ, producent, tanečník, príležitostný moderátor podujatí a herec si čoskoro do životopisu pripíše ďalšiu profesiu. Stane sa totiž producentom novej reality šou s názvom The Phone, ktorá bude vysielaná na televíznej stanici MTV.

Podstatou reality šou bude každý týždeň zvonenie dvoch mobilných telefónov ukrytých niekde vo verejnom priestranstve veľkomesta. Ten, kto jeden z telefónov nájde a príjme hovor sa následne dozvie o čo ide a bude sa musieť v priebehu piatich sekúnd rozhodnúť, či sa chce tejto šou zúčastniť.

Ak bude nálezca telefónu súhlasiť, bude musieť v určitom časovom limite splniť istú zadanú úlohu a ak bude úspešnejší ako jeho protihráč, získa lákavú finančnú odmenu. Počas výkonu úlohy bude oboch súťažiacich sledovať helikoptéra s kamerou.

Výkonný viceprezident MTV Tony Disanto si myslí, že táto šou bude v rámci svojho žánra "prelomovou" a dodal, že výsledkom bude "každý týždeň nový krátky film plný akcie". Verme, že Justin sa svojej novej role zhostí so cťou a výsledok jeho práce bude viac pripomínať Matrix ako Vilomeniny.

Predstavitelia MTV zatiaľ nezverejnili presný dátum nakrúcania ani vysielania nového programu, podľa zatiaľ nepotvrdených informácií by sa ho však americkí diváci mali dočkať už túto jeseň.

Zdroj: Undercover.com.au, Nme.com