Minulý týždeň sa objavili správy o tom, že vdova po Kurtovi Cobainovi a grungeová speváčka Courtney Love nebola spokojná s materiálom na svoj očakávaný comebackový album a rozhodla sa začať nahrávať úplne odznova s úplne inými hudobníkmi. Medzi skladbami, ktoré mali údajne skončiť "v koši", mala byť aj jej spolupráca s Lindou Perry či Billym Corganom zo Smashing Pumpkins. Courtney však tieto správy poprela.

Podľa bulvárnych správ bola Courtney Love taká nespokojná so skladbami na nový album, že sa rozhodla zbaviť sa ich a nahrať ho nanovo. Medzi skladbami, ktoré údajne označila za odpad, mal byť aj materiál, ktorý nahrala s Lindou Perry.

Táto rešpektovaná rocková hudobníčka a producentka v minulosti napísala skladby pre Christinu Aguileru, Pink či Avril Lavigne. Perry nahrávala s Courtney Love aj jej zatiaľ posledný album 'America's Sweetheart', ktorý však kritika ani fanúšikovia príliš dobre neprijali.

Namiesto Lindy Perry mala Courtney album nahrať album nanovo s Mickom Larkinom, bývalým gitaristom londýnskej indie kapely Larrikin Love. Courtney však tieto špekulácie na svojom Myspace blogu poprela: "Žiadne vyhadzovanie do koša sa nekoná, jednoducho robíme nejaké aranžérske zmeny, hlavne preto, že sa všetky tie nahrávky dostali na internet, vedela som už keď sme ich hrávali naživo, že sa to stane - takže sme sa pustili do úprav niektorých vecí."

"Nemyslite si však, že poznáte nejaké skladby tohto albumu. Niektoré sa vám môžu zdať povedomé alebo dokonca mať rovnaké názvy a kompozície. Niektoré sú síce ako diamanty, ktorých by som sa ani nedotkla, ale sú aj tony nových skladieb, o ktorých nič neviete - viem to lebo som ešte ani nedokončila ich texty a potrvá mi to ešte niekoľko dní." - dodáva Courtney.

43-ročná speváčka tiež prezradila, že album, ktorého názov je 'Nobody's Daughter', vyjde najneskôr v polovici júla.

Zdroj: Myspace.com/courtneylove, Music-news.com, Billboard.com, Nme.com, wikipedia.org