Pozostatky spáleného tela a vlasy slávneho frontmana Nirvany boli ukradnuté z domu Courtney Love. Speváčka a vdova po najznámejšom reprezentantovi seattleskej grungeovej scény pritom ich presné umiestnenie celé roky tajila. O šokujúcej udalosti včera informovala webová stránka News Of The World.

Popol z Cobaina a pramienok jeho dlhých vlasov bol ukrytý v ružovom pytlíku v tvare medvedíka v dome Courtney Love v Los Angeles. Okrem pozostatkov slávneho speváka ukradli vdove aj šperky a šatstvo.

Zničená Courtney pre News Of The World povedala: "Nemôžem uveriť, že mi niekto ukradol Kurtov popol. Považujem to za nechutné a momentálne som zrelá na samovraždu. Ak to nedostanem naspäť, neviem čo budem robiť."

Časť Cobainovho popola bola po jeho smrti v roku 1994 roztrúsená pri jeho rodnom dome v štáte Washington a časť pri newyorskom budhistickom kláštore. Poslednú časť si ponechala Courtney, no cez víkend o ňu prišla.

"Bolo to všetko, čo mi z môjho manžela zostalo. Brala som si to so sebou všade, len aby som mala pocit, že je stále so mnou. Teraz sa cítim, ako keby som ho znovu stratila."

Zdroj: Notw.co.uk, Nme.com