Členovia anglickej rockovej skupiny Kaiser Chiefs, sú na seba veľmi pyšní, pretože podľa ich názoru bude ich nový album zatiaľ ich najlepším a najúspešnejším.

Títo piati mladíci z mesta Leeds, pomaly dokončujú nahrávanie svojho v poradí už tretieho albumu, s ktorým im pomáhali aj také osobnosti svetovej hudby, akými sú producent Mark Ronson a Eliot James.

Mark Ronson odmietol kvôli spolupráci s Kaiser Chiefs niektoré ponuky, ale údajne to vôbec neľutuje. Člen skupiny, Ricky Wilson, sa pre noviny The Sun vyjadril: "Náš nový album sa stále len pripravuje, ale určite bude našim najlepším."

Ricky vôbec neskrýval svoju hrdosť, keď dodal: "Hrali sme niektoré nové veci nášmu manažérovi, ktorý s nami spolupracuje už desať rokov a jeho úsmev sa šíril po jeho tvári ako náhle nás počul hrať. On sa tiež domnieva, že je to zatiaľ náš najlepší materiál, s akým sme doteraz prišli."

30 ročný spevák taktiež dodal, že skupina Oasis by si mala dať pozor na svoje miesto na špici britskej hudby, pretože Kaiser Chiefs sa chystajú stať sa ich nástupcami. A Kaiser Chiefs dúfajú, že ich tretí album im v tejto misii veľmi pomôže.

Zdroj : music-news.com