Bývalý člen The Beatles, Sir Paul McCartney, previedol svoju novú priateľku po svojom rodisku, predstavil ju rodine a ona ho na oplátku vytrvalo povzbudzovala na jeho liverpoolskom koncerte, ktorý sa uskutočnil 1. júna.

Nová známosť populárneho hudobníka, dedička multi - miliónového majetku, Nancy Shevell, pozorne sledovala Paula na jeho koncerte 'Liverpool Sound', ktorý sa uskutočnil na futbalovom štadióne Anfield Road, miestneho klubu Liverpool FC.

Nancy povzbudzovala na koncerte spolu s Paulovými deťmi, 38 ročnou Mary, 36 ročnou Stellou a 30 ročným Jamesom. Po koncerte sa vydali na obhliadku mesta a Nancy bola predstavená zvyšku rodiny, vrátane rodinných priateľov. Medzi prítomnými bola napríklad aj vdova po Johnovi Lennonovi, Yoko Ono.

Zdroj prezradil: "Toto bol pre Paula a Nancy obrovský krok. Predstaviť Nancy jeho rodine, zobrať ju do svojho rodného mesta, previesť ju po všetkých svojich obľúbených miestach. Je to znak, že ich vzťah je na dobrej ceste."

Tento prominentný pár sa prvý krát spolu objavil na verejnosti pred dvoma týždňami, keď Paul získal čestný doktorát v hudbe od univerzity Connecticut Yale. Verejnosti sa teda predstavili len dva týždne po Paulovom rozvode s Heather Mills, ktorý bol 18 mesiacov trvajúcim bojom.

Zdroj : music-news.com