Správy o údajne iba priateľskom vzťahu medzi Rihannou a Chrisom Brownom, dostali ďalšiu trhlinu, keďže Chris kúpil populárnej speváčke diamantový náhrdelník za 100 000 dolárov, čo je v prepočte skoro dva milióny slovenských korún.

Aj keď dvojica stále tvrdí, že sa skôr považujú za niečo ako brat a sestra, nedávno ich svedkovia videli, ako sa v reštaurácii s rýchlym občerstvením bozkávajú a darček v podobe diamantového náhrdelníka tiež nie je medzi súrodencami obvyklý.

Chris kupoval náhrdelník u známeho návrhára klenotov v Beverly Hills, Jasona Arashebena, ktorý povedal: "Chris si žiadal a hľadal len niečo s motívom srdca. Tvrdil, že to sa bude Rihanne páčiť, pretože ona miluje veci s motívom srdca."

Rihanna sa s Chrisom spája od svojich dvadsiatych narodenín, ktorých sa Chris zúčastnil a veľmi dobre sa spolu zabávali. Ešte v ten istý mesiac sa dvojica vydala na dovolenku na Jamajku a od tej chvíle sa už správy o ich údajnom vzťahu len sypú.

Speváčka ale stále popiera, že je medzi nimi niečo viacej. Aj Chris prehlásil, že nemá žiadny záujem o Rihannu, aj keď väčšina ľudí ich už považuje za pár a len sa čaká na oficiálne potvrdenie tohto dohadu.

Zdroj : music-news.com