Britská spevácka hviezda sa tento týždeň na odovzdávaní cien Glamour Women of the Year ("Pôvabná/kúzelná žena roka") v Londýne tak opila, že ju odtiaľ musela odviezť ochranka. Včera sa však vo svojom blogu na Myspace.com verejne ospravedlnila.

Lily Allen priznala, že sa po svojom poslednom výstrelku cíti šialene, lebo naposledy sa v blogu rozčulovala nad tým, že ju médiá počas filmového festivalu v Cannes neprávom označovali za nezodpovednú alkoholičku: "Keď som sem naposledy písala, tak som obraňovala svoju česť a dôstojnosť, vysvetľovala som aká som nevinná a čistá a rozčuľovala som sa, že bulvár označuje moje správanie za zahanbujúce."

"Tentokrát sa vzdávam, dávam ruky hore, minulú noc som sa strašne opila, hrozne. Takto sa ožrať nie je vôbec cool, cítim sa hrozne a musím poďakovať svojmu malému bratovi, že ma bezpečne odviezol domov. Decká, pite zodpovedne, lebo skončíte ako ja, nie moc ružovo!" - uviedla 23-ročná speváčka, ktorá tento týždeň všetkých prekvapila práve ružovými vlasmi.

Napriek opici a zahanbeniu sa však Lily na večierku dobre bavila: "Bola celkom sranda, z toho čo si pamätám. No musím sa dať dohromady."

Zdroj: Nme.com, Myspace.com/lilyallen