Anglická rocková skupina Starsailor, ktorá v týchto dňoch dokončuje v poradí už voj štvrtý štúdiový album, si na pomoc pri nahrávaní zavolala aj gitaristu skupiny Rolling Stones, Ronnieho Wooda.

Frontman skupiny, James Walsh, sa pre Billboard vyjadril: "Snažili sme sa ho presvedčiť, aby s nami nahral niektorú skladbu, ale v tej dobe bol veľmi zaneprázdnený, pretože propagoval film 'Shine A Light', ktorý je o Rolling Stones."

"Takto to išlo niekoľko mesiacov, keď nebol vôbec dostupný a nemal chvíľku času. Potom som jedného dňa dostal okolo pol šiestej telefonát. Volal jeho syn Jesse a povedal mi: 'Môj otec veľmi chce s vami spolupracovať, môže sa zastaviť v štúdiu okolo deviatej?' Bolo to úžasné."

Wood, spolu so svojim gitarovým umením, by sa mal objaviť v piesni 'All The Plans We Made', ktorá by podľa informácií mala trochu pripomínať jeho pieseň 'Maggie Mae'.

Zatiaľ, čo spolupráca Starsailor s Woodom je už dokončená, skupina ešte nevie, kedy sa album dostane do predaja a dokonca nemajú preň ani názov. Majú len akýsi pracovný názov, ktorým je 'All The Plans'. Skupina na albume pracovala aj so Steve Osbournem, ktorý produkoval už aj ich prvý album.

Zdroj : music-news.com