Tento album bude vôbec prvým štúdiovým počinom AC/DC po ôsmich rokoch, keď svoj posledný album 'Stiff Upper Lip', vydali ešte v roku 2000. Nový album sa v USA bude predávať výhradne cez sieť najväčších maloobchodov a to konkrétne cez Wal-Mart.

Dlho sa špekulovalo, či AC/DC vôbec nový album nahrávajú. Najprv to vyzeralo tak, že fanúšikovia tejto austrálskej rockovej skupiny budú sklamaní, ale nakoniec je všetko inak.

Krátko po týchto špekuláciách totiž kapela na svojej stránke Acdc.com zverejnila informáciu, ktorá potvrdzovala, že nový album nahrávajú. Na albume pracovali s producentom Brendanom O'Brienom a jeho dlhoročným zvukovým inžinierom Mikeom Fraserom a podľa posledných správ je už album dokončený.

Album, ktorý bude už pätnástym v histórii kapely a ktorého meno zatiaľ nie je známe, sa nahrával v kanadskom Vancouveri a na trhu by sa mal objaviť už onedlho.

AC/DC nie sú prvými, kto bude predávať svoj album pod značkou Wal-Mart. Aj nový album Bryana Adamsa sa v USA distribuuje exkluzívne v sieťach tohto obchodného gigantu a aj v jeho dcérskej spoločnosti Sam's Club Outlets.

V roku 2005 zase speváčka Alanis Morissette poskytla sieti kaviarní Starbucks exkluzívne práva na predaj jej novinky 'Jagged Little Pill - Acoustic'. Prvých šesť mesiacov od vydania si tak priaznivci Alanis v USA a Kanade mohli kúpiť jej album výhradne v obchodoch tejto značky.

Zdroj : music-news.com