Elektronické duo The Chemical Brothers ohlásilo tento týždeň plánované vydanie dvoj-diskovej kompilácie s názvom 'Brotherhood'. Album sa na pultoch obchodov objaví od 1. septembra a okrem singlov a najväčších hitov "chemických bratov" bude obsahovať aj nový song s vokálmi od americkej formácie Spank Rock. Na druhom disku zase nájdete niekoľko raritiek, ktoré Ed Simons a Tom Rowlands vydávali v limitovaných nákladoch od roku 1996.

Prvý disk kompilácie bude obsahovať skladby ako 'Galvanize', 'Hey Boy Hey Girl', 'Let Forever Be', 'Out Of Control', Block Rockin' Beats', 'Star Guitar' či 'Setting Sun'. Zároveň sa na ňom objaví aj novinka s alternatívno-rapovou formáciou Spank Rock s názvom 'Keep My Exposure'.

Novinkou bude aj singel 'Midnight Madness', ktorý Chemical Brothers digitálne vydajú 4. augusta práve na podporu kompilácie. Samotná skladba sa však na nej zrejme neobjaví.

Na druhom CD nájdete desať skladieb, ktoré dvojica vydala v rámci série 'Electronic Battle Weapons'. Ide vlastne o skladby určené pre DJov na hranie v kluboch, ktoré v druhej polovici 90-tych rokov vydali v niekoľkých limitovaných vydaniach a sú veľmi ťažko zohnateľné.

Zdroj: Nme.com, Billboard.com