Codered Crew, organizujúca prevažne drum&bassové akcie v Prievidzi a okolí, je aktívna aj počas horúcich letných dní. Práve v týchto chvíľach dolaďuje posledné organizačné záležitosti ohľadom rezidentného open air festivalu – Codered Open Air 2008.

Štvrtý ročník Codered Open Air sa uskutoční v sobotu 5. júla 2008 na novom mieste. Po dlhých úvahách sa organizátori rozhodli napokon pre pekné prostredie Amfiteátru v Čereňanoch (okres Prievidza). Táto zmena bola nutná, pretože v opačnom prípade by nemohli poskytnúť lepšiu kvalitu podujatia.

Ďalšia nevyhnutná zmena je pretransformovanie akcie pod holým nebom z Codered Free Open Air na Codered Open Air. Obavy a panika ale nie sú na mieste. Jedná sa o symbolické vstupné v hodnote 100,- Sk (3,3 €).

Zabaviť sa budete môcť na troch kvalitných stage-och s elektronickou tanečnou hudbou. Prvý bude patriť najobľúbenejšiemu štýlu Codered Crew – drum&bassu. Druhý stage sa bude niesť v znamení štýlov ako breakbeat, techno, house a tekno. A na treťom sa môžete nechať unášať celú noc hudbou psytranceom. Celá akcia potrvá nepretržive 12 hodín (18:00 – 06:00).

Codered Open Air 2008
sobota 5. júl 2008
Amfiteáter Čereňany (okres Prievidza)
3 pódiá, 38 účinkujúcich

Začiatok 18:00, koniec 06:00
Vstupné: 100,- Sk (€ 3,3)

Drum&bass stage:
DJs: Gabanna (dnb, drumatique/sk), Goro & Dephzac (bra3v3ku/sk), Smote & Kubo (Vibez, Midnight Sun, spiral/sk), Lixx (signall, beatz/sk), Bugan (selector/sk), Insect (trident, naada/sk), Stanley Crow (syndrom/sk)
Radical (syndrom/sk), Clive & Jergy (bass, codered/sk), Cenco & Dykman (bass, codered/sk)
MCs: Mikee (bass, codered/sk), Marker (nuclear/sk), Kopo (bass, codered/sk)

Breakbeat / techno / house / tekno stage:
DJs: Goodmood & Noks (spiral/sk), Naada-J (naada/sk), Barzyako (lazybastards/sk), Vega (wewerica/sk), Chambermaid (chilloutdjs/sk), Nazca (naada/sk), Edo Franc (naada/sk), Piatok (trident/sk), Anakim (barakom/sk), Kerestwura, Joyo (codered/sk)

Psytrance stage:
DJs: Gyrro (spectral sound/sk), Yaroo b2b Jahoďák (mentalight/sk, use.23/cz), Elephant (spectral sound/ sk), Yulah (radical carma/sk), Gorgo, Hasiwa, Ravas, Sao

Zdroj: Organizátor