Dominike Mirgovej, finalistke tretej série Slovensko hľadá Superstar, tento týždeň vychádza debutový album s názvom 'Dominika Mirgová', na ktorom pracovala so svojím producentským tímom tri mesiace.. Ukážky skladieb nájdete na Myspace stránke vydavateľstva Sony BMG Slovakia, ktoré album vydáva.

Na albume je 12 skladieb v rytme R&B a popu, vrátane bonusového duetu 'Spája nás' s otcom Miroslavom Mirgom. Okrem neho sú na albume aj duety s Michalom Chrenkom 'Kým sa chápeme' a španielsky duet 'Mi Corazón Latino' s Lázarom De Jesus Hodelin Thomasom.

Prvým singlom albumu je skladba 'Skoro ako v sne', ktorá sa už v tretí týždeň vysielania v rádiách prebojovala na 13. miesto v rebríčku hranosti IFPI. Ku skladbe vzniká aj videoklip, ktorý by mal mať svoju premiéru začiatkom júla. Dominikinu vizáž a fotenie k albumu mal na starosti renomovaný slovenský návrhár Lukáš Kimlička.

Dominika Mirgová – 'Dominika Mirgová':

1. Všetko naopak
2. Poslednýkrát
3. Nechaj tak
4. Skoro ako v sne
5. Mi Corazón Latino
6. Začínam žiť
7. Give It Up
8. Vtedy sa mi páčiš
9. Kým sa chápeme
10. Raz ma unesieš
11. Ide o všetko
12. Spája nás

Na oficiálnom Myspace Sony BMG si môžete exkluzívne vypočuť skladby z Dominikinho albumu a zúčastniť sa súťaže o toto CD.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová zo Sony BMG. Viac informácií nájdete na oficiálnej webstránke Mirgovadominika.sk a na stránke vydavateľstva Sonybmg.sk.