Pre zlé počasie sa včerajší (26.6.) koncert Carlosa Santanu v Bratislave neuskutočnil. Organizátor bratislavského koncertu sa však veľmi rýchlo dohodol s jeho manažmentom na náhradnom termíne. Slovenské publikum o jeho vystúpenie nepríde! Zajtra ho čaká koncert vo Varšave, v sobotu v Budapešti a do Bratislavy pricestuje v najbližší možný termín. Koncert Carlosa Santanu sa uskutoční v nedeľu 29. júna na štadióne Interu o 20. hodine.

Santana tlmočí pozdravy svojím fanúšikov, ktorých zachytila na štadióne búrka. Jeho rozhodnutie bolo rýchle a zároveň spontánne: "Nemôžem sklamať svojich poslucháčov, ktorí prišli na môj koncert dnes večer a tak zmokli. Teším sa na vás a vynahradíme si to v nedeľu!". Fenomenálny gitarista predvedie na nedeľňajšom koncerte svoje najväčšie hity v doprovode s kapelou a vokalistami. Pôvodne zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. V predaji sú ešte stále vstupenky na státie aj na sedenie.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Katarína Petrenko z usporiadateľskej agentúry. Pre viac podrobností ju môžete kontaktovať na adrese katka@streetproduction.sk.

Pozn.: Hudba.sk vám v priebehu dnešného dňa aj napriek neuskutočnenému koncertu prinesie zo včerajška exkluzívny fotoreport nesmrteľného fotografa Martina Droppu plný "náladoviek" zachytávajúcich atmosféru na pódiu i pod ním, pred, počas aj po šialenej vodnej smršti, ktorá koncert znemožnila.