Anglická indie – rocková skupina Dirty Pretty Things, oslávi vydanie svojho nového albumu s názvom 'Romance At Short Notice' tým, že odohrajú koncert zadarmo a to priamo na známej londýnskej Oxford Street.

Album 'Romance At Short Notice', ktorý je v poradí už druhým štúdiovým albumom tejto skupiny, bude taktiež pokrstený na tejto akcii, ktorá sa uskutoční pred budovou predajne s hudbou HMV, okolo šiestej hodiny podvečer.

Prvým albumom, ktorý vyšiel v roku 2006 a v predajnosti sa stal hneď zlatým albumom, mal názov 'Waterloo To Anywhere'. Skupina po krste a odohratí svojho koncertu, zostane v priestoroch vydavateľstva HMV, kde sa stretne so svojimi fanúšikmi a bude okrem iného podpisovať svoj nový album.

Pred oficiálnym vydaním albumu, ktoré je na pláne dnes, 30. júna, sa do predaja dostal aj singel s názvom 'Tired Of England', ktorý vyšiel o týždeň skôr, konkrétne 23. júna.

Skupina, ktorá vznikla v roku 2005 a momentálne hrá v zložení Carl Barât – spev a gitara, Didz Hammond - basová gitara, Anthony Rossomando - gitara a Gary Powell- bubny, mala na svoj nový album pripravených až pätnásť piesní, nakoniec sa ich na album však dostalo len dvanásť.

Zdroj : music–news.com