Populárny americký spevák, Justin Timberlake priznal, že trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou (Obsessive Compulsive Disorder) a priznal, že táto porucha pôsobí na mnoho častí jeho bežného života, napríklad musí mať všetky veci perfektne usporiadané.

27 ročný Justin taktiež prezradil, že trpí aj chorobou ADD, ktorá spôsobuje veľmi veľké problémy s udržaním pozornosti a deti s touto poruchou sú skôr veľmi tiché, ustráchané a nenápadné. Pre web Collider.com Justin prezradil: "Áno, trpím poruchou OCD a taktiež aj ADD. Pokúšam sa však s týmito poruchami žiť normálne, aj keď je to niekedy veľmi komplikované."

Chorobu OCD trpia mnohé známe osobnosti ako napríklad David Beckham, Jessica Alba, alebo Cameron Diaz. OCD sa považuje za chronické ochorenie, ktoré je charakterizované vtieravými, opakovanými, nechcenými myšlienkami (obsesiami), ktoré zapríčiňujú úzkosť a iracionálnym, ritualistickým a opakovaným správaním, ktoré musí postihnutý vykonávať (kompulziami).

Príznaky OCD zahŕňajú zvyčajne myšlienky o znečistení, pochybnosti a strach z agresie voči ostatným. Najčastejšie opakované správania sú nadmerné kontrolovanie, umývanie, počítanie, ukladanie, organizovanie a zhromažďovanie. OCD je druhou najčastejšou poruchou hneď po depresii a vyskytuje sa častejšie ako napríklad schizofrénia a panická porucha.

Justin taktiež povedal, že je "závislý" na živom vystupovaní, pretože to vzrušenie zo štadiónov, športových hál a pódií s jeho fanúšikmi je niečo výnimočné. "Keď vystupujem naživo pred publikom, je to akoby som dostal krídla. Je to ten správny druh energie, ktorý ma nabije na veľmi dlho. Je to veľmi návykové a keby som to už prestal cítiť, znamenalo by to, že by som mal skončiť."

Okrem tejto zaujímavej správy, sa o spevákovi a jeho priateľke Jessice Biel objavila aj informácia, že sa spolu pohádali. Nedávno totiž začali žiť spolu v Justinovom dome v Los Angeles a údajne nemajú problém s ničím menším ako s ich chladničkou.

Zdroj o tejto hádke prezradil: "Obidvaja sú zvyknutí robiť si svoje veci po svojom a mať svoje veci v chladničke na určitom mieste. Museli sa teda trochu navzájom prispôsobiť a rozhodnúť, kde budú mať pivo, vodu a orašidové maslo a spraviť taktiež miesto pre svoje obľúbené jedlá."

Zdroj : music-news.com