Deväťčlenná americká nu-metalová kapela Slipknot pripravuje fanúšikov na vydanie svojho očakávaného štvrtého štúdiového albumu odhalením nových masiek. Táto pozoruhodná kapela je známa svojím, nielen pódiovým, ale celkovým imidžom, ktorého súčasťou sú aj strašidelné masky.

Masky a výrazné overaly sú neoddeliteľnou súčasťou kapely Slipknot. Navyše s každým novým albumom prichádza nový imidž a nové masky. Tie najnovšie sú súčasťou éry nového albumu 'All Hope Is Gone' a predstavili ich tento týždeň. Ich fotografie boli zverejnené exkluzívne na stránke Spinner.com. Okrem nových masiek nájdete v galérii zdokumentovanú prakticky celú históriu kapely.

Album 'All Hope Is Gone' vyjde 25. augusta a je prvým albumom kapely od roku 2004, kedy vydali tretiu štúdiovku 'Vol 3: (The Subliminal Verses)'. Nový album produkovali v spolupráci s Daveom Fortmanom (OTEP, Superjoint Ritual, Simple Plan, Evanescence).

"Každý album, ktorý sme spravili je naším stanoviskom o danom priestore v čase," - povedal frontman Corey Taylor. "Myslím, že táto éra je našou najzrelšou, najkrajšou a najsilnejšou. Spravili sme album, ktorý ukáže akú cestu sme prešli, kam smerujeme a kde sa nachádzame ako ľudia. Myslím si, že je to najlepšia vec, akú sme kedy spravili. A vyzývam všetkých, aby mi dokázali, že to nie je pravda."

Prvým oficiálnym singlom je skladba 'Psychosocial', ktorá vyšla digitálne 20. júna, na CD nosiči vyjde 7. júla. 20. júna ponúkla kapela fanúšikom aj titulnú skladbu 'All Hope Is Gone' - na 24 hodín na stiahnutie zdarma zo svojej stránky. O tri dni neskôr bol aj tento song zaradený do oficiálneho digitálneho predaja.

Zdroj: Nme.com, wikipedia.org

Súvisiaci interpreti: Slipknot