Mladá britská speváčka si pravdepodobne pripíše na konto ďalší skvelý úspech. Podľa najnovších správ je totiž takmer isté, že speváčkou, ktorá bude mať možnosť naspievať titulnú skladbu k novému filmu o agentovi 007 Quantum of Solace, sa stane práve ona.

Britský denník Independent cituje zdroj z filmového štúdia Pinewood Studios, ktoré snímku nakrútilo. Podľa jeho vyjadrenia má Duffy, ktorá je jednoznačne najväčším objavom posledného roka nielen na britskej hudobnej scéne, túto vysnívanú úlohu "vo vrecku". Denník tiež dodáva, že stávková kancelária Ladbrokes zaznamenala "veľmi serióznu" stávku na mladú soulovú speváčku, po ktorej sa rozhodli kurz na ňu drasticky znížiť.

Najhorúcejšou kandidátkou na naspievanie titulnej skladby k novému filmu o Jamesovi Bondovi bola ešte pred niekoľkými mesiacmi neohrozene Amy Winehouse. Tá však pri svojich štúdiových pokusoch s producentom Markom Ronsonom veľa vody nenamútila a Pinewood Studios svojím demom nepresvedčila.

Neskôr sa začalo pošepkávať aj o Beyoncé, Leone Lewis a Duffy, do zoznamu nových adeptiek dokonca pred niekoľkými dňami pribudla aj Alicia Keys. Zdá sa však, že Duffy v silnej konkurencii dokázala producentov filmového trháku získať na svoju stranu. Štúdio však zatiaľ oficiálne nič nepotvrdilo, takže vonkoncom nie je isté, ako to v "súboji" najzaujímavejších a najobľúbenejších ženských hlasov súčasnosti napokon dopadne.

Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: Duffy