Pre niektorých dnes už kultová anglická rocková skupina Led Zeppelin, sa opäť rozhodla vydať album. Nepôjde však o nové nahrávky, ale len o rozšírenie albumu `The Song Remains The Same`, ktorý sa objaví na štyroch nosičoch.

Originálny album bol pôvodne vydaný len na dvoch platniach a to ešte v roku 1976. Taktiež bol vydaný na dvoch MC kazetách, ktoré v dnešnej dobe už takmer zmizli z predajní a tak sa rozhodlo, že tento album z živého vystúpenia kapely, dostane modernú podobu.

Nový album bude obsahovať navyše šesť piesní, ktoré sa na pôvodnom nenachádzajú. Ide konkrétne o skladby `Black Dog`, `Over The Hills And Far Away`, `Misty Mountain Hop`, `Since I`ve Been Loving You`, `The Ocean` a `Heartbreaker`.

Americký spisovateľ a režisér Cameron Crowe, napísal k albumu nové poznámky, taktiež k nahrávkam a z jeho práce vznikla dvanásťstránková, farebná brožúra, s niekoľkými predtým nezverejnenými obrázkami.

O remix nahrávok sa postaral gitarista Led Zeppelin, Jimmy Page a ich hudobný producent, Kevin Shirley. Album sa objavil aj na bielych vinylových nosičoch, avšak s veľmi obmedzeným nákladom a ide tak skôr o zberateľskú raritu. Ide o dvesto vinylových vydaní, z ktorých sa len sto dostane medzi záujemcov.

Zdroj : undercover.com.au