Populárna anglická speváčka, Leona Lewis, by sa v blízkej budúcnosti mala okrem hudby venovať aj móde, keďže sa chystá na trh uviesť vlastnú kolekciu.

Speváčka, ktorá sa preslávila najmä vďaka svojej piesni 'Bleeding Love', má v pláne sa stretnúť so Sirom Philipom Greenom, ktorý je vlastníkom britského obchodného reťazca s oblečením a módnymi kolekciami, s názvom Topshop.

Zdroj sa pre britský denník The Sun vyjadril: "Philip a Leona sa majú koncom tohto mesiaca spolu stretnúť a dohodnúť svoju prípadnú spoluprácu."

"Philip vie, že Leona je svetová špičková popová speváčka a hviezda, ktorú by rad získal pre svoje značky. Skúsia prediskutovať svoje požiadavky a rozhodnú sa, čo ďalej."

Leona ktorá sa stala víťazkou britskej súťaže 'The X Factor', sa už v minulosti vyjadrila, že by sa okrem hudby rada venovala aj móde a už odmalička sníva, že raz budem mať svoju vlastnú módnu značku.

Zdroj dodal: "Leona je nádherné dievča a obrovská hviezda, ale tiež má stále veľkú dávku dievčenskej mladosti, ktorou by mohla apelovať na mladšie ženy. Leona je naozaj z tejto možnosti nadšená."

Zdroj : music-news.com