Frontman známej americkej rockovej skupiny Aerosmith, Steven Tyler, sa rozhodol napísať svoju autobiografiu, kde svojim fanúšikom priblíži veľkú časť svojho života ako aj život s kapelou.

Keďže táto bostonská kapela pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1970, spevák má na svoju knihu množstvo námetov a zážitkov, ktoré hlavne fanúšikov skupiny Aerosmith určite zaujmú.

Kniha by sa v predajniach mohla objaviť najskôr až v priebehu budúceho roka a okrem iného by mala obsahovať bližšie informácie o rôznych obdobiach kapely, správy o závislostiach členov a samotný život Stevena.

Steven vo svojom vyhlásení prezradil: "Mám veľké množstvo svojich príbehov, ktoré by som rád vydal v jednej knihe. A verte mi, že rozhodne nie sú všetky pekné a príjemné."

"Príbehy budú aj o zhýralosti v kapele, sexe a drogách, závislostiach na rôznych chemikáliách. O týchto veciach ste určite ešte nepočuli a myslím, že spravím správne, keď sa objaví skutočná pravda."

Kapela Aerosmith vznikla v roku 1970 a vo svojich začiatkoch hľadala inšpiráciu hlavne v britskom rocku a to najmä v hudbe The Rolling Stones, The Who a Led Zeppelin. Krátko po vydaní debutového albumu sa kapela stala jednou z najpopulárnejších amerických kapiel a neskôr získala taktiež medzinárodnú slávu. So svojimi150 miliónmi predanými nosičmi, sú najpredávanejšia americká rocková kapela v histórii.

Zdroj : music-news.com, wikipedia