Škótska indie – rocková skupina Franz Ferdinand, ktorá na hudobnej scéne pôsobí od roku 2001, na svojej webovej stránke ponúka k vypočutiu svoju novú pieseň.

Pieseň má názov 'Lucid Dreams' a vypočuť si ju môžete v hudobnej sekcii na stránke franzferdinand.co.uk, avšak podľa informácií, si ju bude možné vypočuť len po obmedzený čas.

Správa uverejnená na oficiálnej stránke skupiny hovorí o tom, že 'Lucid Dreams' "nie je singel", avšak to sa nezhoduje s inými správami, ktoré hovoria, že aj táto pieseň by sa mala objaviť na albume, ktorý by sa do predaja mal dostať začiatkom roku 2009.

Taktiež by sa táto skladba mala nachádzať na novej športovej hre od spoločnosti EA, konkrétne na 'Madden 09' (americký futbal), ktorá sa do predaja dostane práve dnes, 12. augusta.

Skupina by na svojom novom albume mala použiť aj niekoľko nekonvenčných nahrávacích metód, avšak výsledok by mal byť nezameniteľný. Muzikanti sa rozhodli nahrať svoj v poradí už tretí štúdiový album v Glasgowe a produkciu dostal na starosť Dan Carey.

Zdroj : nme.com