Aj J.Lo je v olympijskej nálade. Len pol roka po tom, ako porodila dvojičky Maxa a Emme, vyhlásila, že svoj triatlon zvládne, aj keby mala "dokrívať k cieľovej čiare".

39-ročná speváčka je aj po svojom prvom pôrode vo skvelej forme. Udržuje sa v nej každodenným tréningom, ktorým sa pripravuje na absolvovanie jednej z najnáročnejších športových disciplín - triatlon. Ten zahŕňa beh, cyklistiku i plávanie. Nejde však o skutočné športové podujatie s cieľom zvíťaziť, ale o charitatívnu akciu Nautica Malibu Triathlon, ktorá sa uskutoční 14. septembra.

"Aj keby som mala dokrívať k cieľovej čiare, zvládnem to. Toto si vždy hovorím, keď trénujem: Je to pre charitu. Tvoje deti o tom budú vedieť. Neurob rodine hanbu! Zvládneš to Lopez!" - povedala Jennifer ale zároveň dodala: "Ale to plávanie je zabiják, nie som vo vode ako ryba."

Speváčka, ktorá bola magazínom Self zvolená za najinšpiratívnejšiu ženu roka 2008, taktiež prezradila, ako sa darí jej šesťmesačným bábätkám s manželom Marcom Anthonym. "Deti sú skvelé, sú úžasné. Neznášam, keď musím ráno od nich odchádzať. Ale našťastie v noci pokojne spia. Máme veľké štastie."

Samotné rozhodnutie zúčastniť sa na charitatívnom triatlone vraj taktiež urobila najmä kvôli svojim deťom. "Pomyslela som si: Čo by som tak mohla spraviť, aby boli na mňa hrdé. Myslela som na to, čo si asi tak raz budú myslieť o roku, v ktorom sa narodili, čím som vtedy bola a čo som robila. Je pre mňa dôležité byť pre nich dobrým vzorom."

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Jennifer Lopez