Stále veľmi populárny anglický spevák Robbie Williams, zažíva momentálne ďalšie sklamanie. Nie však kvôli svojej hudobnej kariére - dôvodom jeho trápení je rozchod s jeho priateľkou.

Príčinou rozchodu Robbieho s Aydou Field, je údajne snaha speváka o znovunaštartovanie svojej kariéry. Práve z tohto dôvodu nemal v poslednej dobe čas na nič iné, pretože všetok svoj čas venuje nahrávaniu.

Zdroj povedal: "Robbie je veľmi sklamaný, že sa tento vzťah skončil. Bol tak zaujatý prácou, že sa jej nedokázal dostatočne venovať. Trávi v štúdiu dvadsaťštyri hodín denne, sedem dní v týždni a pracuje na svojich nových skladbách. Preto sa nakoniec rozhodli, že bude lepšie vzťah ukončiť, avšak zostali priateľmi."

Tento vzťah už ale údajne nebol v poriadku dlhšie, pretože 29 ročná Ayda Field chcela skôr flámujúci životný štýl, zatiaľ čo 34 ročný Robbie je skôr samotárskym tipom, ktorý je nadšencom UFO a golfu.

Zdroj pre britský denník Daily Mirror dodal: "Ayda chcela zvyčajne chodiť von, stretávať sa s ľuďmi, ale Robbie má už radšej pokojnejší životný štýl, proste menej verejný život."

Zdroj : music-news.com

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams