Po tom, ako slávna americká speváčka Cher za necelý mesiac zrušila už šesť koncertov, začali v médiách kolovať správy, že jej zdravie vo veku 62 rokov už nie je celkom v poriadku. Ku podivu však ide o problémy dýchacích ciest spojené s astmou, aj keď človek by skôr čakal, že sa "večne mladá kráľovná plastických operácií" skôr či neskôr začne rozpadávať. Ale asi mala lepších chirurgov ako Michael...

Cher sa tento víkend mala predstaviť na dvoch koncertoch v priestoroch luxusného hotelu a kasína Caesars Palace v Las Vegas, no oba nečakane zrušila. Nie sú to pritom jej prvé zrušené koncerty - za posledné týždne ich bolo hneď niekoľko.

Ako vyhlásila jej hovorkyňa Liz Rosenberg v súvislosti so zrušenými víkendovými koncertmi v Caesars, hviezdu vraj trápi zápal priedušiek, spojený s astmou. Miestni ho nazývajú aj "Vegas throat", pretože dýchacie cesty sú poškodené pôsobením suchého vzduchu v Las Vegas, ktoré obklopuje púšť.

V minulosti tu mali podobný problém viaceré hviezdy, no problémy Cher sú aj napriek tomu pre majiteľov Caesars Palace veľkým prekvapením. Pri príležitosti nedávnej série koncertov Celine Dion si totiž nechali do rezidencie nainštalovať obrovský zvlhčovač vzduchu, aby hviezdy jej formátu už nikdy nič podobné nepostihlo. Možno v tom teda nakoniec predsa len neboli dýchacie cesty, ale popraskaný nos, ktovie...

PR manažérovi priestoru v každom prípade nezostávalo nič iné, len vyhlásiť: "Cher sa teší na svoj návrat začiatkom budúceho roka, presné dátumy vystúpení budú vyhlásené onedlho."

Cher okrem víkendových vystúpení v Las Vegas zrušila nedávno aj ďalšie štyri plánované koncerty. Liz Rosenberg však odmietla akékoľvek špekulácie o jej zdravotnom stave a odmietla komentovať správy o tom, že jej zdravotný stav je následkom Cherinho rozchodu s motocyklovým dobrodruhom Timom Medvetzom.

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Cher