Speváčka známej britskej hudobnej skupiny Sugababes, Keisha Buchanan, si dovolenku so svojimi priateľmi vie určite vychutnať. Počas nedávnej návštevy v Atlante minula 20 000 libier, čo je v prepočte približne 780 000 slovenských korún.

Veľkorysá Keisha sa rozhodla, že svojim najbližším priateľom pripraví nezabudnuteľnú dovolenku, na ktorej rozhodne nešetrila. "Jednoducho som sa rozhodla, že zoberiem svojich kamarátov na výlet do Atlanty. Bolo nás osem, cestovali sme prvou triedou a bývali v skvelom hoteli. Celkovo som minula 20 000 libier."

"Chcela som ich potešiť. Najprv chceli ísť do Španielska, ale ja som sa rozhodla, že ich zoberiem do Atlanty. Keď som však dostala účet, nevyzeralo to ako najlepší nápad..." - priznala speváčka.

24-ročná Sugababe taktiež prezradila, že počas svojej návštevy Japonska zažila nepríjemnú udalosť v podobe zemetrasenia. "V Japonsku som sa rozhodla si zaspievať karaoke. Dostanete vlastnú súkromnú búdku, avšak zatiaľ čo som spievala, začalo zemetrasenie. Bolo to naozaj desivé, ako keď to vidíte v televízii, steny sa triasli a podlaha sa pohybovala. Z okna ste mohli vidieť ako sa všetky stavby pohybujú."

Zdroj: Music-news.com