Longital pokrstí zajtra (15.10) v DK Zrkadlový háj v Bratislave svoj nový album 'Gloria'. Koncertný program začína o 19:00. Krstným otcom bude pesničkár Sany, ktorý nedávno debutoval albumom 'Trochu korenia'. Kedže Sany je aj spoluautorom niektorých piesní na obidvoch albumoch Longital, krstiť sa spoločným hraním.

Longital v stredu odohrajú svoj ostatný aj čerstvý repertoár. Podobne to bude na koncertoch tohtoročnej časti Gloria tour. Na bratislavskom a pražskom koncerte (na oboch sa bude krstiť) sa ku kapele pridajú aj VJs Kufrík Brothers, okrem iného s filmovým materiálom z prebiehajúceho babieho leta.

Voľný vstup na zajtrajší krst a nové CD 'Gloria' vďaka účasti v našej súťaži získavajú užívatelia Cecília, malasoka a akvarko. Výhercom srdečne gratulujeme!

Predpredaj vstupeniek na zajtrajší koncert je v sieti Ticketportal a v kamenných obchodoch Artforum a Dr. Horák. Lístky sú dostupné aj na stránke www.slnkorecords.sk, kde si nový album môžete kúpiť vo formáte mp3, alebo si objednať CD. 'Gloria' bude v predaji aj na koncertoch Gloria tour.

Aktuálny rozhovor s Longital na Dlhých dieloch si môžete pozrieť v najnovších Hudobných úletoch, dokument o skupine na Alternativatv.cz. Niekoľko nových pesničiek nájdete na Myspace.com/longital... a Longital je už aj na Facebooku!

Súvisiaci interpreti: Longital