Skupina Čechomor prichádza v spolupráci s Nova Music Entertainment na sériu piatich koncertov vo sviatočnom šate po celom Slovensku. V druhej polovici novembra sa k slovenským poslucháčom dostanú známe hity, ale vôbec po prvýkrát aj chytľavé vianočné novinky tejto vyhľadávanej česko-moravskej kapely. Už názov miniturné prezrádza, že aj program bude výnimočný.

Zatiaľ posledný radový album skupiny Čechomor má rovnaký názov, ako pripravovaná séria koncertov - Sváteční Čechomor. Skupina na ňom predstavuje tradičné aj menej známe vianočné koledy z Čiech, Moravy, Slovenska ale aj Poľska v jedinečných úpravách. Mnohé z nich zaznejú naživo práve počas sviatočného turné. Návštevníci sa môžu tešiť na pestrú prehliadku najväčších hitov najoriginálnejšej skupiny spoza rieky Moravy za posledné roky.

Kapela sa v pôvodnom zložení postupne predstaví divákom v Pezinku, Nitre, Banskej Bystrici, Ružomberku a Spišskej Novej Vsi. Vstupenky za 399,- Sk sú dostupné v sieti Ticketportal. Rovnako je možné kúpiť vstupenky z pohodlia domova cez internet ako HomeTicket alebo MobilTicket.

Sviatočný Čechomor na Slovensku:

18. november - Pezinok, Dom Kultúry
19. november - Nitra, Mestská športová hala Klokočina
20. november - Banská Bystrica, Europa Culture Center (býv. Dom Kultúry)
21. november - Ružomberok, Športová hala Koniareň
22. november - Spišská Nová Ves, Dom Kultúry

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz z usporiadateľskej agentúry Nova Music Entertainment. Viac info o kapele nájdete na stránkach www.cechomor.cz.

Súvisiaci interpreti: Čechomor