Je to tak. Už len pár hodín delí Bratislavu od vystúpenia americkej legendy. O skupine Living Colour sme už písali, priniesli sme aj videoklip. Zároveň ste mohli súťažiť o dva voľné vstupy a živé DVD. Poďme si teda povedať, kto vyhral.

Prvú voľnú vstupenku získava súťažiaca s prezývkou malasoka. K nej dostáva aj živé DVD Living Colour From World Cafe Live in Philadelphia.

Druhý voľný lístok putuje do rúk súťažiaceho s prezývkou garoni. Aj jemu srdečne blahoželáme a tešíme sa na dnešné vystúpenie skupiny Living Colour v DK Zrkadlový háj v Bratislave, z ktorého vám, samozrejme, prinesieme aj fotoreport!

V poradí tretí koncert kapely na Slovensku nasleduje po vystúpení na festivale Hodokvas v roku 2006 a v klube Babylon v roku 2005. Tohtoročné európske turné kapely sa uskutoční pri príležitosti vydania ich nového DVD.

Slovenským fanúšikom sa skupina predstaví v petržalskom Dome kultúry Zrkadlový háj 16. októbra 2008 o 19:00 hod. Predkapelou bude experimentálna jazz-rocková kapela Appendix z Bratislavy. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Súvisiaci interpreti: Appendix, Living Colour